Globaal Dowin de Technologieco. van Peking, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Global Dowin Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certifications
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hebben onafhankelijke productieworkshops en moderne productielijnen. De personeelsleden van ons bedrijf worden allen opgeleid om een hun standpunt in te nemen en zijn bekwaam bij hun banen. Wij controleren strikt elke stap in productie van grondstoffenaankoop aan productie. Wij produceren ons product strikt met de technieken overeenkomstig de behoeften van de klanten om klant-tevredenstellend product te maken. Wij produceren onze producten met gestandaardiseerde verrichting en wij houden nooit op verbeterend onze productietechnologie.

   

   

  Beijing Global Dowin Technology Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Het is een groot genoegen aan stevig uw verdelers, agenten of gasten met hun eigen merken. Wij kunnen allerlei producten van OEM en ODM verstrekken.

 • R & D

  Ons bedrijf neemt de waarden van eerlijkheid, verantwoordelijkheid en professionalisme in de ontwikkeling van onze producten op evenals de interactie met onze klanten om ons levensvatbaarheid op lange termijn en succes te ondersteunen. Onze oprechte verhoudingen met onze klanten komt uit betekenis van verantwoordelijkheid naar het bereiken van de hoogste niveaus van kwaliteit in de industrie zo belangrijk voor de maatschappij voort. En wij zullen aan die norm door R&D, innovatie en kwaliteit blijven voldoen aangezien wij constant ernaar streven om de industrie in de toekomst te duwen.

  Op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, communiceren wij actief met onze klanten. Verbeter en verbeter het product.

Contactgegevens
Beijing Global Dowin Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Nicole Weng

Tel.: +86 18390057132

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)